Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese, grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1835.8 kJ / 437.1 kcal
- Protides
- 16.3 g
- Glucides
- 55.8 g
- Lipides
- 14.3 g
- Fibre
- 13.5 g
Recettes alternatives
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegan moussaka
1h 50min
Hearty lentil chilli
50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Rendang curry
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Potato and green pea curry
50 Min
Lentil bolognese
30 Min