Appareils & accessoires
Pumpkin Kaya
Prép. 5min
Total 35min
2 jars
Ingrédients
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
11 g
Calories
2414 kJ /
577 kcal
Lipides
24 g
Fibre
10 g
Glucides
91 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Homemade Soy Milk
35min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Pineapple Tarts
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24h 30min
Sesame Balls
10min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Wholemeal Mantou
1h
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min