Appareils & accessoires
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Prép. 15min
Total 45min
12 pieces
Ingrédients
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
7 g
Calories
793 kJ /
188 kcal
Lipides
7 g
Glucides
23 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Afternoon Tea
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Platinum Jubilee
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
British spice rub
5min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Biltong Scones
45min
Barbecue Sauce
20min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Chocolate Sauce
5min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min