Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
TM6 TM5 TM31

Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)

5.0 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 6 slices pancetta, thick cut and rind removed (approx. 350 g)
  • 20 slices pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
  • 250 g white bread, slightly stale, torn into pieces (3 cm)
  • 3 fresh sage leaves
  • 2 onions, halved
  • 2 garlic cloves
  • 8 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only (approx. 15 g)
  • 80 g unsalted butter, diced
  • 12 dried apricots, cut in pieces (approx. 70 g)
  • 50 g dried cranberries
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • ½ tsp ground allspice
  • 1 Tbsp apricot jam
  • 2 large eggs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1110 kJ / 264 kcal
Protides
14 g
Glucides
19 g
Lipides
14 g
Fibre
3.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives