Appareils & accessoires
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Prép. 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingrédients
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (optionnel) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
19 g
Calories
2895 kJ /
692 kcal
Lipides
52 g
Fibre
4 g
Glucides
39 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Father's Day Favorites
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Hash Brown Cups
1sa
Pasta Primavera
50 dk
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 dk
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 dk
Jalapeño Poppers
1sa
Mexican Creamed Corn
30 dk
Egg Salad Sandwiches
25 dk
Green Bean Casserole
1sa 30 dk
Beef Ragout with Macaroni
30 dk
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1sa 20 dk
Deviled Eggs
20 dk
Macaroni and Cheese
35 dk