Appareils & accessoires
Chinese Pork with Vegetables
Prép. 45min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
pork tenderloin cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)21 oz
-
soy sauce divided2 oz
-
dried rice noodles10 ½ oz
-
oil divided2 oz
-
garlic cloves2
-
grated fresh ginger1 tsp
-
red onion julienned (½ in.)5 oz
-
red bell pepper julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
carrot julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
water divided45 oz
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
oyster sauce2 ½ oz
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed3 ½ oz
-
baby bok choy roughly chopped5 oz
-
salt1 tsp
-
fresh red chili sliced on the bias1
-
roasted cashews, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced on the bias2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
30 g
Calories
1735 kJ /
414.6 kcal
Lipides
10.6 g
Fibre
3.5 g
Glucides
47 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min