Versions compatibles
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 6 g
- Fibre
- 5.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2j
Layered Chicken Dinner
2j
Mexican Chicken Ring
55 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1j
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2j
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1j 20 menit
Best Beer Battered Fish
30 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min