
Appareils & accessoires
Zucchini pistachio loaf
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
197.1 kcal /
828 kJ
Protides
7.2 g
Lipides
14.8 g
Glucides
7.9 g
Fibre
3.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande