Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
TM6 TM5

Crab, Saffron and Parmesan Tartlets

4.2 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Shortcrust Pastry

  • 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 225 g plain flour plus extra for dusting
  • 120 g unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp water

Filling

  • 30 g milk
  • 1 pinch saffron threads
  • 150 g double cream
  • 1 medium egg
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh crab meat mix of white and brown

Infos nut.
par 1 piece
Calories
478 kcal / 1988 kJ
Protides
17 g
Lipides
33 g
Glucides
29 g
Graisses saturées
19 g
Sodium
413 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives