Prawn and Asparagus Basil Ravioli
TM6 TM5 TM31

Prawn and Asparagus Basil Ravioli

4.7 ( 17 évaluations )

Ingrédients

Basil Pasta Dough

  • 30 g fresh basil leaves
  • 3 large eggs
  • 330 g 00 flour
  • 1 Tbsp olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Ravioli Filling

  • 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 15 g bread
  • 25 g unsalted butter diced
  • 120 g onions quartered
  • 100 g asparagus woody ends discarded
  • 30 g large raw prawns, peeled deveined
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp ground black pepper

Assembly

  • 00 flour for dusting

Cooking

  • water for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
554.6 kcal / 2320.4 kJ
Protides
23.4 g
Lipides
19.4 g
Glucides
70.1 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
8.3 g
Sodium
1280.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives