Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples
TM6 TM5

Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples

3.8 (14 évaluations )

Ingrédients

Cookie Dough

  • 4 oz unsalted butter, cubed (½ in.), plus extra to grease
  • 4 oz molasses
  • 2 oz dark brown sugar
  • 1 large egg
  • 8 ½ oz all-purpose flour
  • 5 ½ oz old fashioned rolled oats
  • 1 tbsp ground ginger
  • 1 tsp ground cinnamon, plus extra, to garnish
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • ⅛ tsp ground cloves
  • ⅛ tsp ground nutmeg

Apple Filling

  • 1 oz unsalted butter, diced (½ in.)
  • 9 oz Granny Smith apples, cored, peeled, diced (¼ in.)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp all-purpose flour
  • whipped cream, to serve

Infos nut.
par 1 piece
Calories
870 kJ / 208 kcal
Protides
3 g
Glucides
30 g
Lipides
9 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives