Pasta salad with trout and vegetables
TM6 TM5 TM31

Pasta salad with trout and vegetables

4.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp salt
  • 400 g trout fillets, skinless
    ou 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted capers, rinsed
  • 80 g black olives, pitted
  • 350 g cherry tomatoes, cut in halves or quarters
  • 1 pinch ground black pepper (optionnel)
  • 10 g lemon juice (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1497 kJ / 357 kcal
Protides
21 g
Glucides
35 g
Lipides
14 g
Fibre
5.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives