Versatile Smooth Soup
TM6

Versatile Smooth Soup

4.7 ( 170 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 750 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
113.2 kcal / 473.7 kJ
Protides
4.1 g
Lipides
4.6 g
Glucides
14.5 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.7 g
Sodium
652.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives