Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
TM6 TM5

Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

4.2 ( 543 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed
  • 20 g olive oil
  • 120 - 150 g onions quartered (1 onion)
  • 2 - 3 garlic cloves to taste
  • 1 red chilli or to taste, halved, deseeded if desired (optionnel)
    ou ¼ tsp chilli powder or to taste (optionnel)
  • 2 tsp cumin seeds
  • 3 tsp curry powder
  • 600 g sweet potatoes peeled, diced (3 cm)
  • 60 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g fresh spinach leaves
  • ½ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
244.1 kcal / 1021.2 kJ
Protides
7.2 g
Lipides
6.2 g
Glucides
44 g
Fibre
9.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Sodium
428.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives