Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
TM6 TM5 TM31

Red Pepper and Tomato Soup (TM5)

4.7 (228 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g lentils
    ou rice
  • 2 garlic cloves
  • 50 g onions, quartered
  • 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
  • 50 g olive oil
  • 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    ou tinned chopped tomatoes
  • 400 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ground black pepper, for sprinkling
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
784 kJ / 187.4 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
15.1 g
Lipides
12.9 g
Graisses saturées
1.8 g
Fibre
3.7 g
Sodium
483.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives