Cauliflower Mac and Cheese
TM6 TM5

Cauliflower Mac and Cheese

4.4 ( 135 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g Cheddar cheese reduced fat, cut in pieces (2 cm)
  • 1 slice wholemeal bread torn in pieces
  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 900 g water
  • 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt to taste
  • 1 cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)
  • 230 g macaroni pasta
  • 2 garlic cloves
  • 30 g unsalted butter diced
  • 40 g plain flour
  • 600 g skimmed milk
  • 2 pinches ground cayenne pepper (optional)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tomatoes sliced (5 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
397 kcal / 1668 kJ
Protides
21 g
Lipides
13 g
Glucides
47 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives