Versions compatibles
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
ou beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Protides
- 57 g
- Glucides
- 82 g
- Lipides
- 51 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1949 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Beef and Beer Pie
1h 40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min