Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 - 25 g ulei de măsline
- 100 - 150 g amestec de legume pentru sotat (ex. ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 350 - 400 g legume mixte pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac), tăiate bucăți (2 cm)
-
50
g amestec de legume congelate
ou 50 g mazăre congelată - 700 - 800 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
ou 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) -
½ - 1
linguriță sare
ou ½ - 1 lingură sos de soia - 60 - 80 g paste uscate pentru supă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 670 kJ / 160 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Paste cu mazăre
35 min
Supă de sparanghel verde, cu semințe de pin picante
Pas d’évaluation
Pește slab sous-vide
Pas d’évaluation
Legume rădăcinoase gratinate
1 godz.
Bolul-curcubeu
1h 20min
Chilli vegetarian
1 godz. 5 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5 Std. 15 Min
Salată de cartofi și legume, cu pui
1 Std. 15 Min
Supă cu mazăre uscată
1h 25min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Varză roșie
1 godz.
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min