Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2463 kJ / 593 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 45 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Sodium
- 729 mg
Recettes alternatives
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min