Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
TM6 TM5

Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

4.5 ( 13 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large
  • 6 garlic cloves unpeeled
  • 1 Tbsp sunflower oil
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh sage leaves
  • 240 g tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 75 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g vegan soft cheese
  • 80 g coconut yoghurt vegan
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 - 2 tsp lemon juice to taste
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
162 kcal / 677 kJ
Protides
4 g
Lipides
9 g
Glucides
15 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
126 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives