Appareils & accessoires
Beetroot and avocado eggs
Prép. 20min
Total 88h
3 portions
Ingrédients
-
water600 g
-
eggs6
-
beetroot cut into pieces100 g
-
apple cider vinegar110 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
avocado flesh only1
-
sour cream1 tbsp
-
fresh coriander leaves only10 - 12 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
fresh chervil leaves only, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
755.9 mg
Protides
16.7 g
Calories
1222.1 kJ /
291 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
4.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Eat your veggie gardens
15 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 Std. 20 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Rise and shine cereal clusters
30 Min
Coriander pesto
5 Min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min