Appareils & accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Shacha Sauce
1 h 10 min
Ladoo
1 h 20 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 h 25 min
Kimchi Sauce
20 min
Wafu dressing
20 min
Rustic homemade tofu
24 h 30 min
Pumpkin Kaya
35 min
Umami paste
5 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 h 35 min
Mushroom Meat Sauce
50 min