Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
ou 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 25 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Far breton cu prune uscate
2hod.
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Budincă din fructe de pădure
15min
Pâine cu chorizo
1h 30min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1 Std.
Tăiței curry cu carne de porc
45 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
File de cod sous-vide, cu cartofi
Pas d’évaluation
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 godz. 30 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min
Supă de pui cu găluști de pâine
1h 5min
Pește și cartofi cu sos de roșii
50min