Appareils & accessoires
Sous-vide miso aubergine
Prép. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Avocadomayonaise
15min
BBQ-saus
20min
Drie soorten melk cake
2h
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Tomaat en Chili jam
1h 15min