Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

4.6 150 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 15min
8 portions

Ingrédients

  • butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
    26 - 30 oz
  • yellow onion quartered
    7 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • unsalted butter divided
    5 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    white pepper, to taste
  • vegetable stock
    28 oz
  • maple syrup
    1 - 2 oz
  • dried sage leaves
    18
  • pine nuts
    3 oz

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 387 mg
Protides 3 g
Calories 1213 kJ / 290 kcal
Lipides 24 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 10 g
Glucides 21 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...