Appareils & accessoires
Layered bread
Prép. 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingrédients
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
0.4 mg
Protides
10.6 g
Calories
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
47.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hands in the dough!
5 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Watercress Soup
Keine Bewertungen
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Gingerbread Spice Mix
5 Min
Bloodshot Devilled Eggs
40 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min