Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.7 (554 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh tomato, cut into halves
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 600 g water
  • 20 g butter or olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
385.5 kJ / 91.8 kcal
Protides
2.4 g
Glucides
10.8 g
Lipides
3.5 g
Graisses saturées
0.6 g
Fibre
3.7 g
Sodium
184.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives