![Korean bao beef sliders Korean bao beef sliders](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e8ad5d3c-6103-4e2c-9759-e7c199c5267f/Derivates/0395db3d-c226-42df-8402-07ae5788e303.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bao buns
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 220 g milk
- 70 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 ½ tsp baking powder
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt
Patties
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g beef mince
- 250 g pork mince
- 40 g breadcrumbs
- 2 egg yolks
- 20 g soy sauce
- 20 g chilli paste
- 10 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp ground ginger
- 3 pinches ground black pepper
Spicy coleslaw
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 150 g Chinese cabbage (wombok), shredded
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- ¼ tsp Sriracha® sauce (optional - see Tips)
- 1 ½ tsp black sesame seeds
- 1 ½ tsp white sesame seeds
Assembly
- 500 g boiling water
- vegetable oil, to shallow fry
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3228.5 kJ / 768.7 kcal
- Protides
- 30.8 g
- Glucides
- 75.2 g
- Lipides
- 38.4 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 414.7 mg
Recettes alternatives
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Rustic beef tarts
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ham and cheese cruffins
3hod.