Versions compatibles
Tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g ceapă roșie, tăiată sferturi sau felii (1 cm)
- 20 g ulei de măsline, plus pentru stropit
- ½ - 1 linguriță zahăr, după gust
- 225 g aluat pentru foitaj (1 foaie)
- 200 g brânză de capră, tăiată în 8 felii rotunde
- 4 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2011 kJ / 484 kcal
- Protides
- 14 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 35 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 462 mg
Recettes alternatives
Fasole Pinto - rețeta de bază
Pas d’évaluation
Supă de conopidă; Paste cu chorizo și Pepperonata
Pas d’évaluation
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Pas d’évaluation
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Pizza cu brânză de capră și pere
3 Std.
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1h
Legume rădăcinoase cu sos olandez cu hrean
Pas d’évaluation
Prăjiturele cu merișoare (fără alergeni)
40min
Crudități cu sos de nuci
5 Min
Porc gătit lent, cu sos barbecue și coleslaw
6 godz. 30 min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.
Albușuri bătute
5 Min