Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, stems and leaves only
- 2 ½ cm piece fresh lemongrass, white part only
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved
- 1 tsp sesame oil
- 600 g white fish fillets (see Tip)
- 1 tsp salt, plus extra to season
- freshly ground pepper, to season
- 400 g jasmine rice
- 1000 g water
- 500 g mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices
- fresh bamboo shoots (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1659.1 kJ / 395 kcal
- Protides
- 37.5 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 7.2 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 733.2 mg
Recettes alternatives
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Miso soup
30min
Cod with citrus butter
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Vitality truffles
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Thai-style fish cakes
30min