Appareils & accessoires
Chopped vegetable salad
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
606.8 mg
Protides
1.3 g
Calories
389.6 kJ /
92.8 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
8.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Beetroot salad
10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Gluten free scones
30 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Potato cakes
45 min
Rice salad
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Fruit ice cream
10 min
Classic mushroom risotto
30 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Frozen fruit sorbet
10 min