Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
ou 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 888 kJ / 212 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 8 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 207 mg
Recettes alternatives
Cod cu unt și citrice
50min
Kimchi
51h
Sushi cu ciuperci Portobello
Pas d’évaluation
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Pas d’évaluation
Sorbet Gin și tonic cu castravete
Pas d’évaluation
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Pas d’évaluation
Rulouri de jambon cu pui și sos vânătoresc
1h 10min
Cușcuș cu pui, miel și cârnați picanți
1h 10min
Supă deasă de pui cu porumb, Terine de broccoli
1 Std. 25 Min
Sushi cu Tempura de crevete
2 Std. 40 Min
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Pas d’évaluation
Piept de rață sous-vide
Pas d’évaluation