Appareils & accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prép. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optionnel) for garnishing
Infos nut. par 1 piece
Calories
141.3 kcal /
591.3 kJ
Protides
5 g
Lipides
5.9 g
Glucides
16.5 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.4 g
Sodium
143.8 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Easy Easter
14 Recettes
International
International