Appareils & accessoires
Vegan coffee smoothie
Prép. 5min
Total 10min
4 glasses
Ingrédients
-
dates, pitted80 g
-
espressos, brewed2
-
bananas ripe, cut in pieces2
-
peanut butter, unsweetened smooth40 g
-
ground cinnamon plus extra to sprinkle1 - 2 pinches
-
500 g almond milk, unsweetenedsoy milk unsweetened500 g
-
agave syrup (optionnel)20 g
-
ice cubes200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
45 mg
Protides
6.5 g
Calories
1295 kJ /
309.5 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
59.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Summer
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Super Green Juice (Metric)
10 Min
Protein Boosted Oatmeal
15 Min
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12 Std.
Date and oat milk
20 Min
Digestive Bliss (Metric)
5 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 Min
Avocado and Hemp Pesto
10 Min
Almond Mocha Coffee
5 Min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min