![Homemade sausages Homemade sausages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c21f214-7998-4dc4-8d13-fed4c3de2267/Derivates/c4d9c589-71e4-47fa-8f59-953347dfb576.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 0.6 g
- Lipides
- 29.8 g
- Graisses saturées
- 10.7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 340.2 mg
Recettes alternatives
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Paris–Brest with praline cream
Pas d’évaluation
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Pineapple tarts
1h 30 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50 min
Quince crumble
1h 25 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min