Geräte & Zubehör
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
4 pieces
Zutaten
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
955.9 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
40.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Date and nut balls
20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min