Appareils & accessoires
Rosewater madeleines
Prép. 5min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
extra virgin coconut oil plus extra to grease50 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
raw sugar80 g
-
eggs2
-
rose water3 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)2 tsp
-
baking powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
27.7 mg
Protides
1.5 g
Calories
382.1 kJ /
91.3 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
10.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Chocolate ganache
20 Min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Jaffa madeleines
30 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Macaroons
40 Min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min