Appareils & accessoires
Curried kraut
Prép. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingrédients
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
4093.6 mg
Protides
15 g
Calories
2142.2 kJ /
512 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
33.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
122.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Date and nut balls
20 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Lemon and thyme mocktail
1 Std.