Geräte & Zubehör
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
15 slices
Zutaten
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle50 g
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
bread improver (see Tips)2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
8.2 mg
Protein
7.5 g
Kalorien
876.7 kJ /
209.7 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Homemade toasted muesli
30 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Pears in orange syrup
45 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Sauerkraut
12 Std. 15 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min