Geräte & Zubehör
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (optional)1 tsp
-
dried ground ginger (optional)1 tsp
-
orange zest (optional) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
295 mg
Protein
12 g
Kalorien
2690 kJ /
643 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
83 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Pie Crust
5 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 Min
Country Peach and Custard Pie
1 Std. 50 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Monkey Bread
1 Std. 45 Min
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min