Beef pierogi
TM6 TM5

Beef pierogi

3.8 (6 évaluations )

Ingrédients

Filling

  • 100 g onion, cut into quarters
  • 20 g grapeseed oil
  • 320 - 350 g beef, cooked and cut into pieces (see Tips)
  • 40 - 50 g carrot, cooked and cut into pieces (see Tips)
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp dried marjoram, to taste

Pierogi

  • 250 g water, plus extra to cook
  • 1 egg
  • 20 g grapeseed oil
  • 560 g plain flour, plus extra to dust
  • 1 pinch sea salt, plus extra to cook

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2043.2 kJ / 488.3 kcal
Protides
22.3 g
Glucides
73.7 g
Lipides
10.9 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
3.1 g
Sodium
237.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives