Quince tart
TM6 TM5

Quince tart

4.5 (6 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
  • 150 g white sugar
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 1 egg
  • 1 egg yolk
  • 1 pinch sea salt
  • 400 g plain flour
  • 3 tsp baking powder

Filling

  • 700 g quince paste, cut into pieces (see Tips)
  • 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)

Assembly

  • 1 egg white, lightly beaten, to brush

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2863.4 kJ / 684.4 kcal
Protides
6.8 g
Glucides
115.6 g
Lipides
21.8 g
Graisses saturées
13.3 g
Fibre
1.6 g
Sodium
169.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives