Appareils & accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)395 g
-
floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
raw cashew nuts60 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see tip)700 - 750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
697 kJ /
166 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.9 g
Glucides
12 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Creamy Courgette Soup
25 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min