Pulled Pork Burgers

3.4 5 évaluations
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed
    800 g
  • onions sliced
    110 g
  • fresh rosemary
    1 sprig
  • water
    225 g
  • apple cider vinegar
    170 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • barbecue sauce plus extra for serving
    510 g
  • ground black pepper to taste
  • green lettuce leaves for serving
  • hamburger buns
    6
  • red onion thinly sliced, for serving

Infos nut. par 1 portion

Calories 432 kcal / 1807 kJ
Protides 27 g
Lipides 18 g
Glucides 39 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 847 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...