Appareils & accessoires
Pulled Pork Burgers
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed800 g
-
onions sliced110 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
barbecue sauce plus extra for serving510 g
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves for serving
-
hamburger buns6
-
red onion thinly sliced, for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
432 kcal /
1807 kJ
Protides
27 g
Lipides
18 g
Glucides
39 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
847 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande