
Appareils & accessoires
Pan-fried Bao Buns
Prép. 15min
Total 1h 30min
20 pieces
Ingrédients
Meat Filling
-
pork mince400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)5 g
Cooking
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)1 Tbsp
-
water100 g
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions thinly sliced15 g
Infos nut. par 1 piece
Calories
153.2 kcal /
640.4 kJ
Protides
6.8 g
Lipides
4.6 g
Glucides
20.5 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
12.4 g
Sodium
124 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande