Mexican Chicken Ring
TM6 TM5 TM31

Mexican Chicken Ring

4.5 (40 Bewertungen)

Zutaten

  • 70 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onion, quartered
  • 1 tomato, halved, deseeded
  • 20 g pitted black olives
  • 175 g cooked chicken breast, skinless, boneless
  • 1 lime, juice only
  • 1 - 2 tsp chilli sauce, or to taste
  • 2 Tbsp mayonnaise
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 sheet puff pastry, ready-made
  • 1 medium egg, beaten
  • fresh tomato salsa, for serving
  • sour cream, for serving
  • 1 lime, cut in wedges, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1842.3 kJ / 442.3 kcal
Protein
17.7 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
29.3 g
Gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Ballaststoff
2.5 g
Natrium
1156.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte