Versions compatibles
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 mușchiuleți de porc (500 g fiecare), dacă aceștia sunt mai mici, folosiți 3 bucăți (aprox. 325 g fiecare)
- 35 prune uscate, fără sâmburi (aprox. 340 g)
- sare, după gust
- piper măcinat, după gust
- 2 linguri ulei de floarea soarelui, pentru uns
- 1250 g apă
- 1200 g cartofi nefăinoși, tăiați bucăți (3 cm)
- 190 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
-
1 ½
cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
ou 1 ½ linguriță cu vârf concentrat pastă de pui, făcut în casă - 1 lingură pastă de roșii
- 1 - 2 linguri amidon de porumb
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 3 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Fibre
- 12.4 g
- Sodium
- 679 mg
Recettes alternatives
Cocktail Punch de citrice
Pas d’évaluation
Cake pops
2h
Ravioli Wonton, cu brânză de capră și sos Pistou
Pas d’évaluation
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Pas d’évaluation
Affogato cu banane coapte
Pas d’évaluation
Brunch est-european
Pas d’évaluation
Macarons cu căpșune
Pas d’évaluation
Kutia
24 Std. 50 Min
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Pas d’évaluation
Caipirinha
Pas d’évaluation
Manhattan
Pas d’évaluation
Terină condimentată de porc
Pas d’évaluation