Appareils & accessoires
Long Rise Pizza
Prép. 30min
Total 20h
4 portions
Ingrédients
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
14 oz Manitoba flour, divided, plus extra to dustbread flour divided, plus extra to dust14 oz
-
water cold4 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
1 tsp barley malt extracthoney1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
4 ½ oz mozzarella, slicedbuffalo mozzarella sliced4 ½ oz
Topping
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
zucchini cubed (1 in.)7 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
Parmesan cheese shaved1 ½ oz
-
fresh basil leaves3 - 4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1060 mg
Protides
22 g
Calories
2560 kJ /
611 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
75 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Charcoal Bread
2 Std. 35 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
Keine Bewertungen
Moon Pies
55 Min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 Std.
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 Std. 20 Min
Strawberry Cinnamon Rolls
4 Std. 15 Min
Banana Split
45 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Texas Cornbread
35 Min