Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofu coating
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g pure maple syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste ( see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 200 g long grain white rice
- 350 g broccoli florets
Tofu
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3147 kJ / 749.3 kcal
- Protides
- 21.7 g
- Glucides
- 98.4 g
- Lipides
- 30.7 g
- Graisses saturées
- 3.9 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 1072.2 mg
Recettes alternatives
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Soba noodle mee goreng
40 min