Caramel Sous-Vide Pineapple
TM6

Caramel Sous-Vide Pineapple

4.6 ( 10 évaluations )

Ingrédients

  • 1 pineapple, fresh (approx. 700 g)
  • 450 g liquid caramel divided
  • 2 star anise divided
  • 20 pink peppercorns divided
  • water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
  • 30 g lemon juice
  • ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
  • pistachios, unsalted to garnish
  • 6 fresh mint leaves to garnish

Infos nut.
par 2 pieces
Calories
367.8 kcal / 1539 kJ
Protides
4.5 g
Lipides
6.4 g
Glucides
78.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Sodium
185.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives