Appareils & accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Prép. 10min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingrédients
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Niveau
facile
Infos nut. par 2 pieces
Sodium
185.7 mg
Protides
4.5 g
Calories
1539 kJ /
367.8 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
78.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pineapple Passion
18 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Caramelized Apple Spirals
Pas d’évaluation
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Pas d’évaluation
Black Lemonade
144h
Caesar Dressing
10min
Gefilte Fish
1h 10min
Salsa Brava
10min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Beet Vinaigrette
15min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Hollandaise sauce
15min
Hollandaise
15min